spiritualiteit

Spiritualiteit is een gevleugeld woord. Het betekent voor iedereen iets anders.
Onze spiritualiteit komt voort uit gezond verstand. Uit ervaringen van eerste en tweede hand en de laatste ontwikkelingen van de wetenschap op het gebied van onder andere kwantummechanica, neuro-wetenschap, (epi)genetica en celbiologie waar steeds meer verklaringen worden gevonden voor verschijnselen die eerder als nonsens werden afgedaan.
Ons devies is: Blijf altijd zelf nadenken; neem niets zomaar voor waar aan.

Wij zijn beiden hooggevoelig, wat ons in staat stelt energieën beter te voelen en andere mensen goed aan te voelen. Ook stelt het ons in staat beter contact te maken met onze intuïtie.
Wij hebben cursussen en opleidingen gevolgd om met deze energie om te gaan.  

Wij bieden verschillende heilzame therapieën aan maar we willen voorop stellen dat wij jou niet kunnen genezen. Dat kan je alleen zelf. 
We kunnen je daar wel bij helpen door omstandigheden te creëren waarin jouw lichaam en geest daar zo goed mogelijk aan kunnen werken.


Spiritualiteit is voor ons:

Een goed gesprek

Soms is een goed gesprek alles wat nodig is om je weer vooruit te helpen in het leven. Wij kunnen dan minstens een luisterend oor bieden. Misschien kunnen we je zelfs advies of raad geven als je dat nodig hebt.
Wij oordelen nooit en onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.
Vooraf kijken we samen met wie van ons je de beste klik hebt. We vinden het namelijk belangrijk dat je je bij ons veilig voelt.


verdieping

Overal op de website kom je inspirerende foto's, gedichten en verhalen tegen die wij zelf hebben gemaakt. 

Maar we hebben zo veel materiaal dat we hebben besloten die op een aparte pagina beter tot hun recht te laten komen.

Op deze pagina vind je een collage van onze mooiste foto's, gedichten en inspirerende teksten.